Forside

Den hurtigste genvej til din erhvervsejendomsmægler

Vi er din guide og genvej til erhvervsmæglere, hvis du søger efter attraktive investeringsejendomme eller tænker på at afhænde en erhvervsejendom.

Vores hjemmeside viser dig vej til et udvalg af markedets dygtigste erhvervs-ejendomsmæglere, når det gælder salg og vurdering af erhvervslejemål og erhvervsejendomme i hele Danmark.


Investering i ejendomme

Vi er parat til at formidle et omfattende katalog over erhvervsejendomme til salg i København og resten af Hovedstadsområdet, interessante investeringsejendomme på Sjælland, Fyn og i Jylland samt boligudlejningsejendomme, kontorejendomme, kontordomiciler samt liebhaverejendomme.

Erhvervsejendomsmægler.dk samarbejder med kompetente erhvervs- og ejendomsmæglere i hele Danmark – eksperter og specialister med solid erfaring med køb og salg af investeringsejendomme af boligejendomme og erhvervslejemål.


Erhvervsejendom i Danmark

Vi tilbyder vores besøgende og brugere effektiv, målrettet og professionel information om vores samarbejdspartneres aktuelle ejendomme, projekter og investerings-muligheder.

Hvis du ønsker at investere i erhvervsejendom i Danmark, kan Erhvervsejendomsmægler.dk føre dig nemt videre i dine overvejelser og forhåbentlig også i din aktuelle beslutningsproces.

Erhvervsejendomsmæglere

Her på siden erhvervsejendomsmægler.dk kan du under hver fane finde din respektive erhvervsejendomsmægler for den pågældende region i Danmark. 

Fandt du ikke hvad du søgte på denne side, kan du også kigge her på www.lokalebasen.dk

  • Fordele og ulemper ved at benytte en erhvervsejendomsmægler

    Fordele og ulemper ved at benytte en erhvervsejendomsmægler

    Erhvervsejendomsmæglere er til for at finde den rette køber eller sælger til deres klienter. Står du og skal til at sælge dine investeringsejendomme, kan en erhvervsejendomsmægler altså hjælpe dig med at markedsføre ejendommen og finde de helt rette købere, som er villige til at betale en god pris for den. Er du derimod køber, kan…


  • Hvad laver en erhvervsejendomsmægler?

    Hvad laver en erhvervsejendomsmægler?

    Er du på markedet efter en ny erhvervsejendom, kan du meget vel få brug for en erhvervsejendomsmægler. Uanset om der er tale om et køb eller leje af ejendommen, er det essentielt at benytte sig af en mægler for at finde frem til de helt rigtige erhvervsejendomme til salg eller leje. Markedet kan nemlig være…


  • Derfor skal du gøre brug af en erhvervsejendomsmægler

    Går du med en drøm om at finde nye erhvervsejendomme eller investeringsejendomme? Markedet for ejendomme til erhverv er hektisk og svært. Det kan derfor være en god idé at gå sammen med en erhvervsejendomsmægler, som er til at stole på, og som kan hjælpe dig med at finde en masse gode og relevante erhvervsejendomme til…